Priser på et foredrag  
         

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et arrangement med Laurits Flowbinner er ikke bare et arrangement af høj kvalitet, men også et væld af gode historier fra nære og fjerne fiskevande. Så underholdningsværdien er også sikret.

  • Prisen for arrangementet er 1.250,- kr.

  • Weekender er mindsteprisen 1.500,00 kr..

  • På Sjælland er mindsteprisen 1.500,00 kr.. Der tillægges yderligere prisen for passage af Storebæltsbro eller færgebilletten fra Århus til Odden T/R med hurtigfærgen. Det er ikke muligt at afholde weekendarrangementer på Sjælland.

  • Hvis I ønsker en aften med tilberedning af fiskeretter, kommer der et tillæg for de benyttede råvarer.

  • Salg af vand, øl, kaffe, the og andre forfriskninger tilfalder selvfølgeligt helt og holdent foreningen.

 
     
 

Normalt bestræber Laurits sig på at være fremme senest en time før arrangementet begyndelse. Laurits medbringer selv lysbilledapparat eller storskærmsfremviser. Til gengæld skal arrangøren sørge for, at der en skærm tilstede i lokalet. 

Laurits Flowbinner er kendt fra den ugentlige spalte Lystfiskeren i Århus Stiftstidende og Randers Amtsavis. Desuden arbejder han som lokalredaktør for det østjyske område på Danmarks Sportsfiskerforbunds blad Sportsfiskeren, ligesom han leverer materiale til Sportsfiskerens hjemmeside - www.sportsfiskeren.dk - for Østjylland hver uge. Ligesom han leverer tekster til TV2-teksttv

Laurits Flowbinner har en lang karriere som lystfisker ved de danske åer og kyster bag, siden han som femårig startede lystfiskerkarrieren i sin bedstefars bæk langt oppe i Råsted Lilleå.

Som trettenårig købte han sin første fluestang, der blev svunget flittigt over vandene hjemme i Vestjylland. I starten af 80'erne startede han med at bindefluer på professionelt plan, hvilket har gjort ham til én af landets mest respekterede fluebindere.

Desuden har han i mange år fisket efter stalling, röding og ørred i Lapland. Mens laksefiskeriet mest er foregået i Sverige, Norge, Skotland og specielt Irland.

 
     
  Når I har bestilt et arrangement fremsendes en pressemeddelelse med informationer om Laurits Flowbinner og tilhørende billeder, som kan bruges i klubbladet, på hjemmesiden eller sendes som pressemeddelelser til aviser og lokalaviser i området. Desuden leveres tre plakater i A3 størrelse med foreningens eget, logo, hvis det ønskes.  
     
  Se også de andre foredrag:

Irland - Den Grønne Ø

Laksefiskeri i Skotland og Irland

I midnatssolens rige

Laksefiskeri i det nordligste Sverige

Lystfiskeråret i Jylland

En ny fremtid i Mörrum

 
     
  Bestil et foredrag her  
     
   

Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk