Kasteinstruktion  
         

 Aktuelt nyt

 Laurits Flowbinner

 Artikler

 Billeder

 Fiskerejser

 Fluebinding

 Fluer

 Foredrag

 Guidning

 Kasteinstruktion

 Konsulent

 Links

 Grejanmeldelser

 Bøger & film

 Miljø & vandpleje

 

Kastekurser 2020

Kasteinstruktioner under Corona-nedlukning

I takt med at det danske samfund åbner for flere og flere aktiviteter, udbyder jeg hermed igen kasteskurser i både én- og tohånds flue.

I forhold til sundhedsmyndighernes retningslinjer, så er der maksimalt 4 deltagere på det enkelte kursus

Et tæt samarbejde med Flyfish Europe giver deltagerne i kurserne mulighed for at prøve nogle af markedets absolut bedste produkter.

Det gælder stænger fra det amerikanske firma Scott og liner fra hæderkronede firma Scienticfic Anglers. Stænger og liner der dækker alle tænkelige forhold indenfor fluefiskeriet. Det være sig én- eller tohåndsfluefiskeri

Laurits har en meget høj succesrate, når det gælder om at lære deltagerne dobbelttræk. Det sker ofte, at deltagere, der aldrig har brugt fluestang eller kun brugt den ganske få gange, kan levere fine dobbelttræk efter første instruktion.

Der undervises både i 1-hånds og 2-hånds

Læs om 1-håndskurserne her

 

Læs om 2-håndskurserne her

 
 
 
 

Grej
Det er vigtigt at deltagerne medbringer eget grej, så man lærer at anvende, hvad man har. Laurits kan hjælpe stænger, hjul og liner fra markedets bedste firmaer, så det er muligt at prøve de nye moderne WF-liner og skydehoveder og forskellige typer af running-lines/skydeliner.

 

Der kan lånes stænger og liner af mærkerne Guideline, Scott og Scierra

 

Beklædning
Ved kasteinstruktionerne på græs er almindeligt fodtøj tilstrækkeligt, ligesom der også ved kasteinstruktionerne i Put & Take ikke er det store behov for støvler.
Til gengæld er det vigtigt at have mindst skridtstøvler eller et par waders under lektionerne på kysten, eller ved åen når det gælder 2-hånds flue.
Men tjek lige vejrudsigten inden du tager af sted på de enkelte dage.

 
 
 
 

Tilmeldingen foregår ved at sende en mail med navn og adresse, telefonnummer - Skal du låne fluestang, hjul og line, så skriv det lige i din mail. Der tale omstænger fra førende mærker som Guideline, Scott, Scierra med flere

 

Alle tilmeldte får tilsendt på om de er optaget på kurserne.

 
     
   

Laurits Flowbinner - Laurits@flowbinner.dk